Szállítási információk

 

Cégünk a Magyar Posta MPL futárszolgálatával szállíttat.

Kérjük adja meg telefonos elérhetőségét, hogy szükség esetén a kézbesítő kapcsolatba léphessen Önnel. Amikor feladjuk a csomagot, az azt követő 2-8 órán belül kerül a rendszerbe a hivatkozott csomagszám, és onnan kezdve az online nyomon követhető. Mivel a futárszolgálat személyzetével nem állunk közvetlen kapcsolatban és erre lehetőségünk sincs, minden esetben Önöknek kell kapcsolatba lépniük a kézbesítéssel kapcsolatos adatok pontosítása érdekében.

Számunkra a szállító csak azt biztosítja, hogy a felvételt követő munkanapon 8-17 óra között kézbesíti az árut, de sem a szállító személye, telefonszáma nem áll rendelkezésre. Tapasztalatunk szerint gyakran értesítik kézbesítés előtt a címzettet, ha telefonszáma rendelkezésre áll.

A kiszállítás pontos idejére nincs befolyásunk, azt a házhoz szállítást végző cég saját munkarendjébe illesztve teljesíti munkaidőben. 

 

Az akciós termékek nem számítanak bele a szállítási költségek meghatározásába!

 

Tisztelt Vásárlónk!
Ha törékeny terméket rendel webáruházunkból (LCD kijelző; érintőpanel; lcd és érintőpanel, üvegfólia stb) válassza a törékenyként biztosított szállítási módot.
A csomag kézhezvételekor kérem ellenőrizze annak épségét! Ha külső sérülés látszik, ne vegye azt át vagy nézze át tartalmát a futár jelenlétében!
Ha törékenyként biztosítva rendel és csomagja sérülten, vagy a termék törötten érkezik Önhöz, a a legközelebbi postán kell panaszt tenni kézhezvételtől számított 3 naptári napon belül. Ebben az esetben egy jegyzőkönyvet kell felvetetni. Vigye magával a terméket eredeti csomagolásban számlával együtt. Amennyiben nem biztosítva kéri csomagját, sem a Cellmaxphone Kft., sem a Magyar Posta ZRt sérülésre, törésre nem vállal garanciát.

 

• MPL Posta Futár törékenyként biztosítva:

Utánvét 2700 Ft
Előreutalás 2100 Ft
Bankkártyás fizetés 2100 Ft

 

Ha ezen szállítási módot választja, a Cellmaxphone Kft törékenyként biztosítva küldi a csomagot.  A törékeny jelzés feltüntetése ellenére a termékek rendszeresen sérült állapotban kerültek vásárlóinkhoz, így a szállításukat az Önök érdekében extra csomagolási költség mellett vállaljuk. Minden más MPL szállítás esetén csak értékbiztosítja a csomagot.

 

A termékek szállítását az MPL csomagküldő szolgálat végzi. 

A nyomonkövetési számot emailben fogja megkapni, amint a futárcég átvette a csomagját kiszállításra. A megrendelt csomagját a következő linken tudja követni: 

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

 

• Házhoz szállítás MPL Posta Futár

Utánvét: 

Bruttó 0 – 24.000 Ft rendelési értékig 1700 Ft
Bruttó 24.001 feletti rendelés esetén 1500 Ft

    

Simple (bankkártyás fizetés) vagy előre utalás (banki átutalás):  

Bruttó 0 – 24.000 Ft rendelési értékig 1300 Ft
Bruttó 24.001 feletti rendelés esetén 1200 Ft

 

• Mol Posta Pont, Posta Csomagautomata átvétel árai

Mol Posta Pont tájékoztatás

Posta Csomagautomata tájékoztatás

 

Utánvéttel:

Bruttó 0 – 24.000 Ft rendelési értékig 1200 Ft
Bruttó 24.001 feletti rendelés esetén 1100 Ft

 

Simple (bankkártyás fizetés) vagy előre utalás (banki átutalás):

Bruttó 0 – 24.000 Ft rendelési értékig 1000 Ft
Bruttó 24.001 feletti rendelés esetén 900 Ft

 

 

Szombati kiszállítás utánvéttel     

Rendelés végösszegétől függetlenül 2700 Ft

 

Szombati kiszállítás az alábbi településekre lehetséges:

Ajka, Baja, Balassagyarmat, Békés, Békéscsaba, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Debrecen, Dombóvár, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hatvan, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kisvárda, Komárom, Komló, Mezőkövesd, Miskolc, Monor, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nagykőrös, Nyíregyháza, Orosháza, Ózd, Pápa, Pécs, Salgótarján, Sárospatak, Sárvár, Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szerencs, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tata, Tatabánya, Tiszaújváros, Vác, Várpalota, Veszprém, Zalaegerszeg
 

 

Kiszállítási idő:

Utánvéttel 1-2 munkanap
Előreutalással 1-3 munkanap
Bankkártyás fizetéssel 1-3 munkanap
Telefonok, tabletek, okosórák, hangszórók esetében 2-4 munkanap

 

Megértésüket köszönjük!

 

 

Kellemes vásárlást kívánunk!